Over ons

Over ons

Designaccessoires is ontstaan vanuit onze interesse voor design in het algemeen. Design gaat helaas meestal gepaard met een serieus kostenplaatje. Dat zou willen zeggen dat design enkel bestemd is voor diegene die de financiële mogelijkheden hebben om hun huis te decoreren met designartikelen. Wij zijn daarentegen van mening dat design voor iedereen betaalbaar moet kunnen zijn.

Gelukkig zijn er tegenwoordig wel merken die inspelen op de behoefte aan betaalbaar design. Designaccessoires gaat op zoek naar moderne, kwalitatieve maar vooral betaalbare woonaccessoires. En wij gaan zelfs een stap verder door een aantal packs aan te bieden die je zelf kan samenstellen. Door een aantal keuzes aan te bieden, willen we vermijden dat er een artikel in je pakket zit waar je niet van overtuigd bent. Bij aankoop van zo’n volledig pakket krijg je maar liefst 20% korting waardoor je alles kunt aankopen aan dé scherpste prijzen op de markt. Op deze manier kan je met een beperkt budget toch je hele huis decoreren.

Designaccessoires streeft er ook naar om zijn aanbod constant uit te breiden. Als je op zoek bent naar een bepaald artikel en het is niet terug te vinden, aarzel dan niet om het ons te laten weten via de contactpagina of door een mail te sturen naar info@designaccessoires.