Leveren

Alle pakketten worden met Bpost, PostNL of DPD aangeleverd. Na het ontvangen van jouw betaling maken wij jouw bestelling klaar en bezorgen wij deze zo snel mogelijk aan Bpost of PostNL. Nadat zij deze verwerkt hebben, ontvangt u een e-mail met een Track & Trace-link waarmee je je zending kan volgen. Let er wel op dat het best mogelijk is dat de informatie nog niet onmiddellijk na het ontvangen van de link beschikbaar zal zijn. De informatie wordt meestal ’s avonds voor het eerst zichtbaar.

Vervolgens levert de bezorger je bestelling overdag af op het door jou aangegeven adres. Indien er niemand thuis is als het pakket een eerste maal aangeboden wordt, dan zal jouw pakket meegenomen worden naar het dichtstbijzijnde postpunt. Het pakket zal dan zo snel mogelijk een tweede maal aangeboden worden op hetzelfde adres. Moest er dan nog niemand thuis zijn dan wordt er een boodschap achtergelaten in de brievenbus. Zo kan je zien naar welk postpunt je zending gebracht werd en kan je je zending zelf afhalen.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Wij doen onze uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk af te handelen en te bezorgen. Aangezien alle artikelen op voorraad zijn, kan uw bestelling in principe altijd binnen de 3 werkdagen geleverd worden, tenzij onvoorziene omstandigheden zich voordoen.

Wat zijn de verzendkosten?

Bestellingen groter dan 60 euro worden gratis geleverd. Voor bestellingen kleiner dan 60 euro worden er verzendkosten aangerekend die afhankelijk zijn van het land van bestemming. Hieronder kunt u een overzicht terugvinden:

Bestellingen kleiner dan 60€:

Bestellingen groter dan 60€: