Leveren

Leveren

Alle pakketten worden met bpost geleverd. Na het ontvangen van je betaling en het klaarmaken van je bestelling, ontvangt u een e-mail met 2 links:

  • Met de eerste Track & Trace-link kan je je zending volgen. Let er wel op dat het best mogelijk is dat de informatie nog niet onmiddellijk na het ontvangen van de link beschikbaar zal zijn. De informatie wordt meestal ’s avonds voor het eerst zichtbaar. Je kunt dan via deze link een tweede levering aanvragen of ervoor kiezen om je zending zelf af te halen in het postpunt.
  • Met de tweede link kan je een eventuele retourzending aanvragen. Meer informatie over zendingen retourneren kan je hier terugvinden.

Vervolgens levert de bezorger je bestelling overdag af op het door jou aangegeven adres. Indien er niemand thuis is als het pakket een eerste maal aangeboden wordt, dan zal je pakket meegenomen worden naar het dichtstbijzijnde postpunt. De postbode laat in dit geval een boodschap achter in de brievenbus. Zo kan je zien naar welk postpunt je zending gebracht werd. Zoals eerder vermeld kan je dan je zending zelf afhalen of een tweede levering aanvragen via de eerste link.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Wij doen onze uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk af te handelen en te bezorgen. Aangezien alle artikelen op voorraad zijn, kan uw bestelling altijd binnen de 3 werkdagen geleverd worden, tenzij onvoorziene omstandigheden zich voordoen.

Wat zijn de verzendkosten?

Bestellingen groter dan 50 euro worden gratis geleverd. Voor bestellingen kleiner dan 50 euro worden er 7,50 € verzendkosten aangerekend. Indien je je bestelling retourneert, zullen de retourkosten (7,50 €) in mindering gebracht worden van het bedrag dat terugbetaald dient te worden voor de geretourneerde artikelen.