Betalen

Designaccessoires hecht er veel belang aan dat zijn klanten kunnen winkelen in een veilige en vertrouwde omgeving. Daarom werkt Designaccessoires met een versleutelde internetverbinding (SSL – Secure Sockets Layer). Door het versleutelen van de data die tussen de browser en de server wordt uitgewisseld, wordt de data onleesbaar voor derden met slechte bedoelingen. SSL controleert ook of de verbinding tussen de browser en de server niet onderweg is omgeleid, bijvoorbeeld naar een server die in handen is van cybercriminelen. Wanneer dat het geval lijkt te zijn, zorgt de SSL-beveiliging ervoor dat de webbrowser een waarschuwing aan de gebruiker weergeeft. Bij Designaccessoires garanderen wij u dus een uiterst veilige omgeving om te shoppen.

Op welke manier kan ik betalen?

Met Bancontact/Mister Cash kun je een bestelling direct afrekenen als je in het bezit bent van een Belgische bankrekening en je bent aangesloten bij Bancontact/Mister Cash. Je kunt betalen met een Bancontact/Mister Cash-kaart en kaartlezer van de volgende banken: AXA Bank, BNP Paribas Fortis, CBC, Dexia, Fintro, ING, KBC, Record Bank en VDK Spaarbank. De betaling wordt direct uitgevoerd.

Je kunt er ook voor kiezen om te betalen met je Visa, Mastercard of American Express. Na het kiezen van deze betaalmethode vul je het creditcardnummer, de vervaldatum van de creditcard en de CID/CVC code in. Deze laatste code staat op de achterkant van je creditcard en bevat drie cijfers. Hou je creditcard dus bij de hand.

  • Bankoverschrijving

Kan je geen gebruik maken van Bancontact/Mister CashVisa, Mastercard, American Express of wil je je bestelling bijvoorbeeld liever op een later tijdstip betalen? Kies dan voor ‘Bankoverschrijving’. Je schrijft het bedrag dan via de website van je bank over. Voor een snelle afhandeling is het belangrijk dat je het ordernummer van je bestelling bij de betaling vermeldt. Let op: pas als de betaling bij ons binnen is, kunnen wij de bestelling verwerken.

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Stuur een mail naar info@designaccessoires.be en wij helpen je graag verder.

Ik heb een cadeaubon, en nu?

Gefeliciteerd! Je bent de gelukkige eigenaar van een cadeaubon van Designaccessoires. De code van de cadeaubon kan je linksboven op de winkelmand -of betaalpagina invullen. De korting wordt automatisch in mindering gebracht van het totaalbedrag. Is de waarde van je cadeaubon groter dan je bestelling? Dan vormt dit geen enkel probleem. De codes van cadeaubonnen kunnen namelijk meermaals gebruikt worden.