Betalen

Designaccessoires hecht er veel belang aan dat zijn klanten kunnen winkelen in een veilige en vertrouwde omgeving. Daarom werkt Designaccessoires met een versleutelde internetverbinding (SSL – Secure Sockets Layer). Door het versleutelen van de data die tussen de browser en de server wordt uitgewisseld, wordt de data onleesbaar voor derden met slechte bedoelingen. SSL controleert ook of de verbinding tussen de browser en de server niet onderweg is omgeleid, bijvoorbeeld naar een server die in handen is van cybercriminelen. Wanneer dat het geval lijkt te zijn, zorgt de SSL-beveiliging ervoor dat de webbrowser een waarschuwing aan de gebruiker weergeeft. Bij Designaccessoires garanderen wij u dus een uiterst veilige omgeving om te shoppen.

Op welke manier kan ik betalen?

Met Bancontact/Mister Cash kun je een bestelling direct afrekenen als je in het bezit bent van een Belgische bankrekening en je bent aangesloten bij Bancontact/Mister Cash. Je kunt betalen met een Bancontact/Mister Cash-kaart en kaartlezer van de volgende banken: AXA Bank, BNP Paribas Fortis, CBC, Dexia, Fintro, ING, KBC, Record Bank en VDK Spaarbank. De betaling wordt direct uitgevoerd.

Je kunt er ook voor kiezen om te betalen met je Visa, Mastercard of American Express. Na het kiezen van deze betaalmethode vul je het creditcardnummer, de vervaldatum van de creditcard en de CID/CVC code in. Deze laatste code staat op de achterkant van je creditcard en bevat drie cijfers. Hou je creditcard dus bij de hand.

  • iDEAL

iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Minstens 60% van de Nederlandse shoppers gebruikt het voor het betalen van hun online aankopen. Het is een betrouwbare en makkelijke online betaalmethode die veel vertrouwen geniet. Consumenten maken geld over vanaf hun eigen rekening, via het online bankproduct van hun eigen bank. Dit garandeert een succesvolle betaling die niet teruggedraaid kan worden door de klant. De bank van de klant garandeert verder de veiligheid van de transactie.

  • Paypal

PayPal is wereldwijd de meest gebruikte online wallet, met meer dan 184 miljoen actieve gebruikers. Het is beschikbaar als betaalmethode in 202 landen. 
PayPal laat je jouw creditcardgegevens of bankrekening aan jouw PayPal-account koppelen, of saldo op jouw account zetten. Bij het betalen van een aankoop wordt afgerekend met alleen het e-mailadres en wachtwoord van het PayPal-account en hoeft er verder geen persoonlijke of financiële informatie overhandigd te worden, waardoor het een erg veilige betaalmethode is. Betalingen zijn ook te voldoen via telefoon of tablet, waardoor je overal makkelijk kunt betalen.

  • Directe bankoverschrijving

Kan je geen gebruik maken van Bancontact/Mister CashVisa, Mastercard, American Express of wil je je bestelling bijvoorbeeld liever op een later tijdstip betalen? Kies dan voor ‘Bankoverschrijving’. Je schrijft het bedrag dan via de website van je bank over. Voor een snelle afhandeling is het belangrijk dat je het ordernummer van je bestelling bij de betaling vermeldt. Let op: pas als de betaling bij ons binnen is, kunnen wij de bestelling verwerken.

  • Belfius Direct Net

Belfius is een van de grootste Belgische banken. De bank voorziet in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. De informatie zoals begunstigde, bedrag en omschrijving worden vooraf opgegeven wat de kans op mislukte transacties elimineert. Betalingen via Belfius Direct Net zijn gegarandeerd en de status is direct beschikbaar. Dit maakt de betaalmethode een uitstekende manier om betalingen te ontvangen van Belgische klanten.

  • KBC/CBC betaalknop

De KBC/CBC-Betaalknop is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België. KBC richt zich op Vlaanderen en CBC op Wallonië. De banken bieden hun klanten een betaalknop aan waarmee gemakkelijk en snel online betaald kan worden. Via de KBC/CBC-Betaalknop betalen klanten hun online aankopen vanuit hun eigen vertrouwde online bankomgeving. Betalingen worden direct verwerkt en zijn gegarandeerd wanneer voldaan. Klanten kunnen ze niet meer terugvorderen.

  • Sofort Banking

SOFORT Banking is een betaalmethode die de transactie verzorgt tussen een betaler en een bedrijf. Het is vooral populair in Duitsland. 

 

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Stuur een mail naar info@designaccessoires.be en wij helpen je graag verder.

Ik heb een cadeaubon, en nu?

Gefeliciteerd! Je bent de gelukkige eigenaar van een cadeaubon van Designaccessoires. De code van de cadeaubon kan je linksboven op de winkelmand -of betaalpagina invullen. De korting wordt automatisch in mindering gebracht van het totaalbedrag. Is de waarde van je cadeaubon groter dan je bestelling? Dan vormt dit geen enkel probleem. De codes van cadeaubonnen kunnen namelijk meermaals gebruikt worden.