Packs

Designaccessoires biedt 3 verschillende pakketten aan die je volledig zelf kan samenstellen. Op deze manier krijg je de kans om de gekozen artikelen aan dé scherpste prijzen op de markt aan te kopen. Je krijgt maar liefst 20% korting bij aankoop van een volledig pakket. Omdat we willen dat je tevreden bent over alle artikelen van je samengesteld pakket bieden wij je minstens 3 keuzemogelijkheden per artikel. Bovenop de korting wordt het pakket ook nog eens gratis bij je thuis geleverd. Je hebt de keuze uit deze 3 packs :


Design accessoires

Het Deco Pack is ideaal voor mensen die houden van design en hun interieur een boost willen geven. Alsook voor mensen die pas gaan samenwonen en hun interieur nog volledig moeten inrichten. Dit pakket bestaat uit enkele theelichthouders, enkele decoratieartikelen, een fruitschaal en een wandklok naar keuze.

Bekijk hier
Design accessoires

In het Friends & Family Pack zijn artikelen terug te vinden die handig en/of onmisbaar zijn als je vrienden of familie op bezoek hebt. Ideaal voor mensen die regelmatig bezoek over de vloer hebben en houden van eten, drinken en gezellig samenzijn. Dit pakket bestaat uit enkele glasonderzetters, een tapasset, tapasplank of 5 amuseplankjes, enkele theelichthouders, een servettenhouder of peper -en zoutvat en een flesopener.

Bekijk hier
Design accessoires

In het Essentials Pack zijn er enkel artikelen terug te vinden die je echt nodig hebt in huis. Niet alleen ideaal voor mensen die hun intrek nemen in een nieuwe woning maar ook voor diegene die eens iets anders willen en origineel uit de hoek willen komen. Dit pakket bestaat uit een zeeppomp, panonderzetters, een servettenhouder of peper -en zoutvat, een flesopener, glasonderzetters en placemats.

Bekijk hier

Hoe gaat het in zijn werk?

Kies een pakket en stel het samen door je favoriete keuzes te selecteren. Bij aankoop van een volledig pakket geniet je van maar liefst 20% korting! De gemiddelde kostprijs van een pakket bedraagt een kleine 100€ waardoor u 20€ uitspaart. Alles is op voorraad dus als je nu bestelt, worden de artikelen binnen 2-3 werkdagen bij je thuis geleverd.

Indien u 1 of meerdere artikelen retourneert, vervalt de korting op het pakket uiteraard en worden de gewone prijzen gehanteerd. De kostprijs van de artikelen aan normale prijzen en de retourkosten worden in dit geval verminderd met het bedrag van de geretourneerde artikelen (normale prijs) en het bedrag dat reeds betaald werd. Is het verschil negatief dan wordt het bedrag eerstdaags terugbetaald. In sommige gevallen kan het verschil ook positief zijn waardoor u een bijkomende factuur kunt ontvangen. Aangezien deze uitleg op het eerste zicht ingewikkeld lijkt, illustreren wij dit even met enkele voorbeelden :

  • Voorbeeld 1: Je koopt een pack van 90€ aan waar je door de korting maar 72€ voor betaalt. Indien je beslist om bijvoorbeeld een vaas van 20€ terug te sturen dan vervalt de korting voor het volledige pakket logischerwijze. We gaan er dus van uit dat de totale kostprijs van de artikelen 90€ bedraagt. Tel hierbij de retourkosten op (7,50€). Trek vervolgens het bedrag van de geretourneerde artikelen (20€) en het bedrag dat reeds betaald werd (72€) af en je komt een totaal van 5,50€ uit. Door het wegvallen van de korting en de retourkosten zou je nog 5,50€ moeten bijbetalen voor het retourneren van een vaas. In dit geval is het uiteraard niet aan te raden om het artikel te retourneren.
  • Voorbeeld 2: Je koopt een pack van 100€ aan waar je door de korting maar 80€ voor betaalt. Indien je beslist om bijvoorbeeld een fruitschaal van 38€ en een vaas van 20€ terug te sturen dan vervalt de korting voor het volledige pakket logischerwijze. We gaan er dus van uit dat de totale kostprijs van de artikelen 100€ bedraagt. Tel hierbij de retourkosten op (7,50€). Trek vervolgens het bedrag van de geretourneerde artikelen (38€+20€=58€) en het bedrag dat reeds betaald werd (80€) af en je komt een totaal van -30,50€ uit. In dit geval kunt u de artikelen retourneren. Na ontvangst van de geretourneerde artikelen mag je eerstdaags een terugbetaling verwachten van Designaccessoires.

Meer informatie over goederen retourneren kunt u hier terugvinden.